Historie

SummerJuve 2015 (editie 1)

Das Wunderteam heeft de eerste editie van het Juventa ’12  7×7  toernooi op haar naam gezet, door in de finale te winnen van Het Tiende. Beide teams waren in de poulefase, welke zeven teams telde, op de respectievelijk eerste en tweede plaats geëindigd. Het mooie weer, prachtige wedstrijden en de gezelligheid waren uiteindelijk de ingrediënten voor een meer dan geslaagd toernooi. Ook na afloop van het toernooi zat het buitenterras goed vol en is de kans op een tweede editie uitermate groot.

De eindstand:
1e: Das Wunderteam (16 punten en winnaar finale)
2e: Het Tiende (10 punten)
3e: 3 bier en gehaktbal saté (9 punten)
4e: Volle Polle (8 punten)
5e: Allstars (6 punten)
6e: De Herdersjongens (6 punten)
7e: Golden Oldies (4 punten)


SummerJuve 2016 (editie 2)

De Kapper Stam Shuffles hebben zaterdag 25 juni 2016 de 2e editie van het SummerJuve 7×7 voetbaltoernooi gewonnen. Op de velden van Juventa’12 in Wierden streden 18 teams verdeeld over 3 poules om een plaats op het podium. Team Olde en titelverdediger Das Wünderteam werden respectievelijk 2e en 3e.

SummerJuve is een toernooi waar iedereen vanaf 18 jaar deel aan kan nemen. Zo waren er teams afkomstig van voetbalclubs SVZW, DOS37, RKSV, ENC09, PH en Juventa12. Ook niet-voetballers waren volop aanwezig in teams gevormd door collega's of vriendengroepen.

Ondanks de regen was er tot laat in de avond nog veel gezelligheid op het grote, overdekte buitenterras.


Bekijk hier de aftermovie van SummerJuve 2016!


SummerJuve 2017 (editie 3)

Na Das Wünderteam en De Kapper Stam Shuffles staat editie 3 op naam van Companeros! Het team dat onder deze naam voor het eerst deelnam aan SummerJuve wist in de poulefase al haar wedstrijden in winst om te zetten. De kwartfinale tegen FC de Zaag bracht met 3-0 nog niet de gehoopte spanning, maar tegen het team van Net Niet moesten penalty's bepalen wie naar de finale zou gaan.

In de finale mocht Companeros het opnemen tegen titelverdediger De Kapper Stam Shuffles en met succes. De winnaars van vorige jaar kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar moesten bekennen dat het kwaliteitsverschil duidelijk voelbaar was. Met een uiteindelijke 1-3 uitslag schreef Companeros editie 3 op haar naam.

Bekijk hier de aftermovie!

Raadpleeg onze Facebookaccount voor alle foto’s!


SummerJuve 2018 (editie 4)

Op zaterdag 23 juni 2019 streden 20 teams, in alle leeftijden, man/vrouw en voetballers en hobyisten om de eer en de prijzen. Net als editie 3 trok het team Companeros de winst van het toernooi weer naar zich toe. Zij versloegen De Gnoes in de finale met 0-1. De troostfinale werd een prooi voor Los Bravos, dat de penalty's met 0-2 won van Brakcelona.

Ook de teams Don Leo en Team Drukker voor U presteerden uitmuntend door de poulefase als eerste te eindigen. Voor hen zat een top4 notering er helaas niet in.

Kijk snel op ons Facebookaccount voor de foto's en filmpjes.
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebookaccount


SummerJuve 2019 (editie 5)

Ons 5-jarig jubileum hebben we mogen vieren op zaterdag 15 juni 2019. Door verschuiving van weekend door de organisatie van de Wiezoloop zijn wij genoodzaakt ons toernooi een week eerder te spelen dan gepland. Ondanks de forse regen die ochtend kunnen we verder terugkijken op een toernooi onder prima weersomstandigheden. Daarnaast ging in de voorbereiding de aanmelding van teams dermate hard dat we tot 2x toe het maximum aantal deelnemers hebben verhoogd naar een totaal van 24 teams.

Grote winnaar werd ‘Team drukker voor U’ dat al vele jaren deelneemt aan het toernooi en nu de sterkste was. In de finale versloegen zij "Joost met zijn ..." terwijl in de troostfinale debutant "Sputteraars" de penalty's beter nam dan "De Prinsesjes".

Na afloop van het toernooi werden aanwezigen vermaakt op ons wederom gezellig ingerichte buitenterras met grote bar en speciale hoek voor de keuken. Drive-in Show Frederik Entertainment verzorgde de muziek en speciaal voor dit jubileum maakte feestzanger John Enter zijn opwachting. Daarnaast was er weer een grandioze loterij met een record aan prijzen en ontvingen de beste teams van het toernooi een mooie prijs.

Foto's en filmpjes zijn terug te vinden via ons Facebookaccount.


SummerJuve 2020 en 2021

Helaas kon onze 6e editie niet plaatsvinden in 2020. De Covid-19 pandemie maakte het onmogelijk een toernooi te organiseren.
Ook het jaar erop hebben we besloten om geen voetbaltoernooi te organiseren, dit vanwege de toen ook nog aanhoudende maatregelen omtrent Covid-19.


SummerJuve 2022 (editie 6)

Na twee jaren van afwezigheid heeft op zaterdag 11 juni 2022 SummerJuve weer haar comeback gemaakt op de velden van Juventa'12.
Ondanks 2 late afmeldingen ditmaal 22 teams die met elkaar het gevecht op de velden aangingen met wederom een grote hoeveelheid leuke wedstrijden tot gevolg.
In de finale was het uiteindelijk Conjo's Allstars dat de hoofdprijs binnensleepte, zij wonnen met penalty's (na 0-0) met 2-1 van Joost en zijn...
Een leuke opsteker voor het team dat al jaren meedoet en winnaar werd door meerdere penaltyreeksen in winst om te zetten!

Dat iedereen er na twee jaar afwezigheid weer zin in had bleek ook tijdens de uiterst gezellige afterparty.
Helaas heeft daarbij wel al onze versieringen het moeten ontgelden maar wat was dat moment een hoogtepunt!

1. Conjo's Allstars / 2. Joost en zijn... / 3. Chungus FC / 4. Sveb F.C.


SummerJuve 2023 (editie 7)

Op zaterdag 10 juni 2023 heeft het team 'Joost en zijn ..' de overwinning van editie 7 gepakt. Op een zonovergoten dag met temperaturen tegen de 30 graden aan was op het snikhete kunstgras 'Joost en zijn..' te sterk voor het team van 'Keet Meijerinkshook'. Het werd 0-2. Om plaats drie werden penalty's genomen, die uiteindelijk gewonnen werden door 'De appels in t hok'. Zij versloegen met 3-2 het team van 'Kroos Kontrol'. Het evenement kende door een late afmelding 23 teams, verdeeld over 4 poules. Mede door het mooie weer was aan publieke belangstelling niet te klagen, nog nooit was het zo druk! 

SummerJuve 2024 (editie 8)

Zet in je agenda!   Zaterdag 08 juni 2024!   Informatie over aanmelden volgt binnenkort.