Historie

SummerJuve 2015 (editie 1)

Das Wunderteam heeft de eerste editie van het Juventa ’12  7×7  toernooi op haar naam gezet, door in de finale te winnen van Het Tiende. Beide teams waren in de poulefase, welke zeven teams telde, op de respectievelijk eerste en tweede plaats geëindigd. Het mooie weer, prachtige wedstrijden en de gezelligheid waren uiteindelijk de ingrediënten voor een meer dan geslaagd toernooi. Ook na afloop van het toernooi zat het buitenterras goed vol en is de kans op een tweede editie uitermate groot.

De eindstand:
1e: Das Wunderteam (16 punten en winnaar finale)
2e: Het Tiende (10 punten)
3e: 3 bier en gehaktbal saté (9 punten)
4e: Volle Polle (8 punten)
5e: Allstars (6 punten)
6e: De Herdersjongens (6 punten)
7e: Golden Oldies (4 punten)

SummerJuve 2016 (editie 2)

De Kapper Stam Shuffles hebben zaterdag 25 juni 2016 de 2e editie van het SummerJuve 7×7 voetbaltoernooi gewonnen. Op de velden van Juventa’12 in Wierden streden 18 teams verdeeld over 3 poules om een plaats op het podium. Team Olde en titelverdediger Das Wünderteam werden respectievelijk 2e en 3e.

SummerJuve is een toernooi waar iedereen vanaf 18 jaar deel aan kan nemen. Zo waren er teams afkomstig van voetbalclubs SVZW, DOS37, RKSV, ENC09, PH en Juventa12. Ook niet-voetballers waren volop aanwezig in teams gevormd door collega’s of vriendengroepen.

Ondanks de regen was er tot laat in de avond nog veel gezelligheid op het grote, overdekte buitenterras.

SummerJuve finales

SummerJuve poulestand

Bekijk hier de aftermovie van SummerJuve 2016!

 

SummerJuve 2017 (editie 3)

Na Das Wünderteam en De Kapper Stam Shuffles staat editie 3 op naam van Companeros! Het team dat onder deze naam voor het eerst deelnam aan SummerJuve wist in de poulefase al haar wedstrijden in winst om te zetten. De kwartfinale tegen FC de Zaag bracht met 3-0 nog niet de gehoopte spanning, maar tegen het team van Net Niet moesten penalty’s bepalen wie naar de finale zou gaan.

In de finale mocht Companeros het opnemen tegen titelverdediger De Kapper Stam Shuffles en met succes. De winnaars van vorige jaar kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar moesten bekennen dat het kwaliteitsverschil duidelijk voelbaar was. Met een uiteindelijke 1-3 uitslag schreef Companeros editie 3 op haar naam.

Bekijk hier de aftermovie!

Raadpleeg onze Facebookaccount voor alle foto’s!

 

SummerJuve 2018 (editie 4)

Op zaterdag 23 juni 2019 streden 20 teams, in alle leeftijden, man/vrouw en voetballers en hobyisten om de eer en de prijzen. Net als editie 3 trok het team Companeros de winst van het toernooi weer naar zich toe. Zij versloegen De Gnoes in de finale met 0-1. De troostfinale werd een prooi voor Los Bravos, dat de penalty’s met 0-2 won van Brakcelona.

Ook de teams Don Leo en Team Drukker voor U presteerden uitmuntend door de poulefase als eerste te eindigen. Voor hen zat een top4 notering er helaas niet in.

Kijk snel op ons Facebookaccount voor de foto’s en filmpjes.
Vind ons leuk en blijf op de hoogte!  Facebookaccount