Informatie editie 2024

Informatie editie 2024

WIERDEN: Op zaterdag 08 juni 2024 keert het 7vs7 voetbaltoernooi SummerJuve weer terug op de velden van Juventa '12. Het toernooi, met deelnemers bestaande uit o.a. voetbalteams, vriendengroepen en bedrijven is gericht op mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Het deelnemersveld kent ieder jaar teams uit Wierden en alle omliggende plaatsen. In 2024, het tiende jaar na de oprichting van het evenement, wacht alweer de achtste editie!

Inschrijven voor deze editie van SummerJuve is mogelijk vanaf vrijdag 15 december 2023. Dit kan via het aanmeldformulier op de website van het toernooi. Net als voorgaande jaren geldt ook dit jaar vol = vol! Er wordt gewerkt met een reservelijst.

Nieuw in 2024 is de opsplitsing van het toernooi in een recreatieve_ en prestatiegerichte poule. Op deze manier hoopt de organisatie meer gelijk opgaande wedstrijden te creëren en daarmee spannendere wedstrijden en dus meer plezier. Er zullen in 2024 dus niet één maar twee winnaars gekroond worden.

Deelnemen aan het toernooi is mogelijk voor €40,00. Het inschrijfgeld krijgt men terug in de vorm van consumptiemunten op de dag van het toernooi. Naast de wedstrijden wacht er namelijk ook een zeer gezellige afterparty op een sfeervol zomers ingericht buitenterrein. Naast een loterij zullen een DJ en zanger voor het muzikaal vertier zorgen.

Deelnemen? Schrijf je op tijd in via SummerJuve.nl of scan de QR-code van de poster!

Praktische informatie

Inschrijven: Vanaf vrijdag 15 december 2023
Voorinschrijving: Vanaf maandag 11 december 2023 (deelnemers editie 2023)
Kosten: €40,00 (binnen 2 dagen na aanmelding ontvang je een betaalverzoek)
Hiervoor krijg je 17 consumptiemunten retour na afloop van het toernooi

Datum: Zaterdag 08 juni 2024 (start wedstrijden +/- 13:00 uur)
Locatie: Velden van Juventa '12 te Wierden

Afterparty: Sfeervol buitenterrein met DJ, zanger en loterij!
Prestatie-poule: Voetballers die momenteel of afgelopen twee seizoen hebben gespeeld in een (jeugd-) selectieteam of in de lagere senioren (5e klasse of hoger)
Recreatieve-poule: 35+ers (ook als men hoger gespeeld heeft), vrouwen, niet-voetballers en lagere senioren (zaterdag 6e klasse en/of zondag 6e/7e klasse).

Aanmelden: www.SummerJuve.nl/aanmelden
Vragen? Mail ons op info@SummerJuve.nl