Editie 4 op zaterdag 23 juni 2018!

De 4e editie van het SummerJuve 7×7 voetbaltoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni 2018.  Net als voorgaande edities zijn ook nu de velden van het Wierdense Juventa ’12 de 4e zaterdag van juni de locatie van dit spraakmakende toernooi.

Iedereen vanaf 18 jaar (17 in overleg met organisatie) kan deelnemen in teams gevormd door voetbalteams, vriendengroepen, collega’s, families en noem maar op. Oud en jong, man of vrouw het maakt niet uit! In de poulefase proberen we de teams met dames zoveel mogelijk bij elkaar te stoppen, wat ook geldt voor de teams met deelnemers van 40 jaar of ouder. Alle overige teams worden op basis van loting ingedeeld. Je speelt 7 tegen 7 op halve (kunstgras) wedstrijdvelden.

Wedstrijden beginnen omstreeks 13:00 uur en de finale start tegen het einde van de middag. Zowel tijdens als na afloop van het toernooi is er ruimte voor gezelligheid. Er is een bar, keuken, DJ en loterij. Deelname is geheel gratis.

Deelnemers van editie 3 hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun gereserveerde plaats weer in te nemen. Vanaf 1 februari 2018 start de open inschrijving. Uiteraard geldt vol = vol.

Vanaf 1 februari 2018 kun jij je aanmelden via SummerJuve.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...