Aanmelden jubileum editie (5) vanaf 1 februari 2019!

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt alweer de 5e editie van het SummerJuve 7×7 voetbaltoernooi plaats, wederom op de voetbalvelden van Juventa’12 in Wierden. Aanmelden voor deze jubileum editie kan vanaf vrijdag 1 februari 2019 via onze website SummerJuve.nl! Ook dit jaar hopen wij er weer een gezellig toernooi van te maken, uiteraard inclusief het bijbehorende randgebeuren.

Vorm een team en meld je aan!

Met je voetbalteam het seizoen afsluiten, een gezellig uitje maken met je vrienden/vriendinnen groep, een team met je familie of collega’s? Teams kunnen gevormd worden in alle denkbare leeftijden (minimaal 18 jaar), mannen, vrouwen of gemengd.

Randgebeuren

SummerJuve draait hoofdzakelijk natuurlijk om het voetbaltoernooi, in teams van 7 op halve wedstrijdvelden. Een poulefase, knock-out fase en natuurlijk de finales. Afgelopen twee editie’s mochten wij 18 en 24 teams verwelkomen, in alle denkbare vormen. Maar naast het voetbal zorgen wij op ons gezellig ingerichte buitenterras voor muzikaal vertier d.m.v. een DJ. Er wordt een grote bar met keuken gecreëerd. En alles uiteraard volledig in het thema ‘SummerJuve’.

Handig te weten

Het toernooi wordt gehouden op zaterdagmiddag 15 juni 2019 op de voetbalvelden van Juventa ’12 te Wierden. Aanvang ligt omstreeks 13:00 uur en de finales zijn aan het eind van de middag. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets, bij aankomst kun je koffie en broodjes verkrijgen (kleine vergoeding) en gedurende het toernooi is er muziek met na afloop een grandioze afterparty. De DJ draait tot 22:00 uur en om 23:00 uur is het terrein leeg en gesloten.

En…  Deelname is volledig gratis!!!

Dit vind je misschien ook leuk...